Kryetari Idrizi punon edhe në mbrëmje

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 1, 2022
Updated 2022/05/01 at 9:33 PM

Në orët e mbrëmjes, Kryetari Idrizi, me bashkëpunëtorët e tij, ka vizituar punëtorët e KRM “UNITETI”, të cilët i falënderoi për punën dhe angazhimin e tyre për pastrimin e qytetit.

Share this Article