Skenderaj/Palestra e qytetit e gatshme për faljen e namazit të Fitër Bajramit

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 1, 2022
Updated 2022/05/01 at 9:22 PM

Të hënën është dita e Bajramit, pas një muaji të agjërimit i cili karakterizohet me solidaritet dhe humanizëm.

Sipas një njoftimi të Këshillit të Bashkësisë Islame në Skenderaj, falja e namazit të Fitër Bajramit do të bëhet në ora 6:09, ndërsa ceremonia do të zhvillohet në palestrën e qytetit të Skenderajt.

Share this Article