Skenderaj/Nëna e dy fëmijëve varroset sot

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 3, 2022
Updated 2022/05/03 at 10:54 AM

Sot varroset njëra nga viktimat e aksidentit të djeshëm ku humben jetën dy qytetarë të Skenderajt, respektivisht një grua dhe një fëmijë.

Sipas burimeve të portalit Aktuale, sot varroset gruaja (H.G), në varrezat e lajges Gucati në Marinë, në ora 16.

Ndërkohë që varrimi i 7 vjecarit pritet të bëhet të mërkurën.

Aksidenti që shkaktoi dy viktima ndodhi të hënën pasdite në rrugën Skenderaj-Drenas, si pasojë e mos përshtatjes së shpejtësisë.

Share this Article