Skenderaj/Këta janë nxënësit me intelegjencë të lartë në matematikë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 4, 2022
Updated 2022/05/04 at 5:21 PM

Katër nxënës të shkollës fillore “Shaban Jashari” kanë zënë vendet e para në garëat e intelegjencës IQ në lëndën e matematikës, në Kolegjin “Mehmet Akif”, ku kanë marrë pjesë shkollat nga shumë qytete të Kosovës.

Sipas njoftimit të drejtorisë së shkollës “Shaban Jashari”, vendi i parë:

Alfred Gashi………… klasa e 5

Lorik Mecinaj……… klasa e 7

Diona Haziraj……….. klasa e 8

Florinda Mehmeti… klasa e 9

Vendi i dytë:

Arton Gashi………… klasa e 6

Yll Istogu………. klasa e 7

Blendi Kadriu……… klasa e 8

Vendi i tretë:

Blearta Haxhiu…… klasa e 6

Rinesa Zymberi… klasa e 7

Tuana Selimi……. klasa e 8

Drejtoria e shkollës falënderon mësimdhënësit për angazhimin dhe punën me përkushtim, me të gjithë nxënësit dhe prindërit për bashkëpunimin me ne dhe përkrahjen e fëmijëve që të realizojnë dëshirën e tyre, për të sfiduar veten në gara të ndryshme!

“Gjithashtu falënderon nxënësit për punën dhe angazhimin e vazhdueshëm që të arrijnë sa më shumë suksese!

Urojmë që sukseset e tyre të vazhdojnë pafund!”, thuhet në fund të njoftimit.

Share this Article