Skenderaj/Pensionohet profesori i Shkollës së Mesme “Anton Çetta”

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 4, 2022
Updated 2022/05/04 at 3:47 PM

Është pensionuar profesori i Shkollës së Mesme Teknike “Anton Çetta”, Xhevat Suhogerlla, për të cilin kolektivi i shkollës kishte organizuar një ceremoni falënderuese dhe përcjellëse.

Profesori Xhevat mbetet ndër profesorët më të shquar dhe të dashur për nxënësit e shkollës.

Drejtoria për Arsim i ka ndarë mirënjohje profesorit, duke e falënderuar për kontributin e dhënë përgjatë këtyre viteve të mësimdhënies.

Share this Article