Kaq raste me COVID-19 janë shënuar në 24 orët e fundit në Kosovë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 7, 2022
Updated 2022/05/07 at 12:51 PM

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon që nga 687 testime, 10 qytetarë kanë rezultuar pozitiv në 24 orët e fundit në Kosovë.

Kaq raste me COVID-19 janë shënuar në 24 orët e fundit në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon që nga 687 testime, 10 qytetarë kanë rezultuar pozitiv në 24 orët e fundit në Kosovë.

  • Në 24 orët e fundit janë dhënë 211 doza të vaksinës kundër COVID-19.
  • Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.826.987 doza të vaksinës.
  • Deri më sot 822.309 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
  • Deri më sot janë dhënë 101.960 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.
  • Nga 687 testime, 10 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
  • Gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.
  • Sot janë shëruar 13 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 224.597.
    -Në total numri i rasteve aktive është 403.
Share this Article