Dallimi nëpërmjet fotografive të pritjes së Thaçit dhe Kurtit në Amerikë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 9, 2022
Updated 2022/05/09 at 5:42 PM

Këto fotografi tregojnë më së miri për raportet e Kosovës me SHBA-të që nga shpallja e pavarësisë e tutje. Është shqetësues niveli i ulët i pritjes ndaj kryeministrit Albin Kurti dhe mungesa e takimeve me nivelin e lartë përfaqësues atje.

Share this Article