Skenderaj/Përkujtohen tre dëshmorët e Izbicës

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 10, 2022
Updated 2022/05/10 at 11:56 AM

23 vite më parë trimat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Afrim Behrami, Ismet Osmani e Xhevdet Dobrani, që të tretë nga Izbica, ranë heroikisht në mbrojtje të nderi dhe lirisë së Kosovës.

Me këtë rast, udhëheqësit e lartë të komunës së Skenderajt, i kryesues nga kryetari Fadil Nura, nënkryetari Sami Lushtaku drejtorët e ekzekutivit, pastaj familjarët dhe përfaqësuesit e shoqatave të dala nga lufta degët në Skenderaj, kanë bërë homazhe te lapidari i ngritur në shenjë respekti për sakrificën e tyre.

Edhe ish-kryetari i komunës, Bekim Jashari, i ka përkujtuar dëshmorët e Izbicës.

Share this Article