Skenderaj/Projekti i ri për Klinën e Mesme

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 10, 2022
Updated 2022/05/10 at 4:43 PM

Kryetari i Skenderajt ka njoftuar se ka nisur realizimi i projektit infrastrukturor për asfaltimin e rrugës nw fshatin Klinë e Mesme.

Ja postimi i tij:

“Punimet e para në mandatin tonë për këtë vit, të realizimit të projekteve të shumta që kemi për rregullimin e infrastrukturores rrugore, i filluam në fshatin Klinë e Mesme, si përgjigje të kërkesave të qytetarëve, dhe trajtimit të tyre me prioritetin e lartë.

“Intensivisht dhe me përkushtim do të punohet sipas prioriteteve që kemi vënë, në bazë të kërkesave të fshatrave, në asfaltimin e rrugëve, rregullimin e kanalizimeve, ujësjellësve dhe nevoja të tjera që kanë qytetarët dhe fshatrat”.

Share this Article