Thaçi, Veseli, Krasniqi e Selimi sot para gjykatës

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 10, 2022
Updated 2022/05/10 at 6:02 AM

Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë njoftuar se sot do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes ndaj ish krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasnqi dhe Rexhep Selimi do bëjnë paraqitjen e mëtejshme në orare të ndryshme.
Thaçi e nis i pari në ora 10:00, Veseli në ora 11:15, Krasniqi në ora 14:00 dhe i fundit Selimi në ora 15:15.
Që të katërt akuzohen nga Gjykata Speciale për krime lufte.

Share this Article