Skenderaj/Dita nis me grevë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 12, 2022
Updated 2022/05/12 at 6:37 AM

Dita e sotme ka nisur me grevë të përgjithshme në sektorin publik, si pakënaqësi ndaj kushteve të punës.

Sindikatat e punëtorëve në Skenderaj kanë adresuar edhe kërkesat e punëtorëve, ku më kryesorja është rritja e pagës në sektorin për të gjithë të punësuarit.

Në grevë sot kanë hyrë punëtorët e administratës publike komunale, e cila ka zgjat 1 orë, dhe punëtorët arsimor në shkollat fillore dhe të mesme, përfshirë edhe çerdhen publike.

Share this Article