Skenderaj/Nura e Lushtakun vizitojnë fillimin e punimeve në shesh

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 13, 2022
Updated 2022/05/13 at 1:31 PM

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura së bashku me Gjeneralin Sami Lushtaku janë parë sot nga qytetarët duke vizituar fillimin e punimeve në fasadimin e objekteve në sheshin Adem Jashari.

Sipas informatave sot do të vendosën skelet dhe puna do të vazhdojë intensivisht deri në përfundim me qëllim që gjatë korrikut e gushtit sheshi të jetë plotësisht i lirë për bashkatdhetarët.

Share this Article