Çun Lajqi “n’vorr për së gjalli”!

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 17, 2022
Updated 2022/05/17 at 9:00 PM

E çuditshme! Çun Lajçi e lyp vdekjen, varroset dhe e kërkon ta mbulojnë me dhe!

Share this Article