A do të dënohen Gucati e Haradinaj?

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 18, 2022
Updated 2022/05/18 at 6:45 AM

Sot shpallet aktgjykimi për krerët e OVL-së së UÇK-së Nasim Haradinaj dhe Hysni Gucati. Ata akuzohen për dëmtim të procesit të hetimeve dhe publikimin e materialeve të Gjykatës Speciale të cilat ju shkonin në zyret e OVL nga persona anonimë!

Share this Article