Ushtarët e Ukrainës falënderojnë Kosovën për kontingjentin e ndihmave

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 18, 2022
Updated 2022/05/18 at 6:58 PM

Shtete të ndryshme të botës janë solidarizuar me Ukrainën për shkak të agresionit rus në këtë vend, shkruan Telegrafi.

Derisa shtete e fuqishme botërore kanë dërguar armë dhe para, edhe Kosova vazhdimisht ka qenë në mbështetje të Ukrainës në mënyrë të ndryshme.

Deri më tani Kosova u ishte bashkangjitur shteteve demokratike me sanksione të ndryshme kundër Rusisë.

Por së fundmi nga ndihmat materiale nga Kosova kanë arritur në Ukrainë.

Share this Article