Vlora Çitaku, ministre e Punëve të Jashtme

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 18, 2022
Updated 2022/05/18 at 8:28 AM

E konfirmon Memli Krasniqi, Vlora Çitaku do të udhëheqë me Ministrinë e Jashtme në Qeverinë në hije të PDK-së
Memli Krasniqi gjatë ditës së djeshme ka prezentuar departamentet e Qeverisë nën hije të PDK-së por pa publikuar emra. Megjithatë, i ftuar në intervistë në një nga televizionet nacionale, ai ka shpalosur emrin e Vlora Çitakut si udhëheqëse e ministrisë së punëve të jashtme të qeverisë së PDK-së.
Kujtojmë që Vlora Çitaku është nënkryetare e PDK-së dhe ka qenë ambasadore e Kosovës në SHBA ku ka përfaqësuar Kosovën jashtëzakonisht mirë edhe në OKB.

Share this Article