Skenderaj/Gjimnazi dhe Kompetenca më të mirët në gara

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 19, 2022
Updated 2022/05/19 at 7:23 PM

Gara në volejboll janë mbajtur sot në palestrën sportive të shkollës Anton Çetta, mes shkollave të komunës së Skenderajt.

Në një njoftim të Drejrorisë së Arsimit, mes tjerash thuhet: “Sot,në Palestrën Sportive të SHMLP “Anton Çetta “në Skenderaj, u mbajtën garat komunale në volejboll.
Garat u organizuan nga Shoqata e Pedagogëve të Kulturës Fizike dhe Sportit Shkollor – Skenderaj, në mbështetje nga DKA dhe DKRS.

VAJZA:

Vendi i parë: Gjimnazi“Hamëz Jashari”Skenderaj🥇🏆
Vendi i dytë: SH.M.L.P “Anton Çetta”Skenderaj🥈

DJEM:

Vendi i parë: Qendra e Kompetencës – Skenderaj🥇🏆

REZULTATET E GARAVE TË SHKOLLAVE FILLORE TË MESME TË ULËTA

VAJZA:

Vendi i parë: Shfmu“Shaban Jashari”Skenderaj🥇🏆
Vendi i dytë: Shfmu “Migjeni”Kllodernicë🥈

DJEM:

Vendi i parë: Shfmu” Fehmi Rama ”Likoc🥇🏆
Vendi i dytë: Shfmu”Drenica” Polac 🥈

Drejtoria e Arsimit – Skenderaj i përgëzon shkollat fituese në këto gara dhe ju dëshiron suksese edhe në garat regjionale”.

Share this Article