Skenderaj/Ky është trimi i UÇK-së që ra i fundit në luftë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 19, 2022
Updated 2022/05/19 at 11:07 AM

Kadri Kuliqi nga Abria e Poshtme e Skenderajt, është dëshmori i rënë i fundit në luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës përballë ushtrisë dhe policisë serbe, në vitin 1999.

Sipas shënimeve të Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve në këtë komunë, Kadri Kuliqi, si ushtar i lirisë së Kosovës, kishte rënë heroikisht me datë 10 qershor, në hyrje të lagjes III të qytetit.

Share this Article