Nga 6 mijë euro pagë në 2 mijë, kjo është lista e pagave për profesione të ndryshme në Gjermani

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 20, 2022
Updated 2022/05/20 at 1:49 PM

Lista e profesioneve dhe pagave:
Infermier 3174 euro
Farmacist 4546 euro
Arkitekt 4122 euro
Doktor 6337 euro
Mjeku asistent 2496 euro
Okulist 2407 euro
Bukëpjekës 2319 euro
Shitës në furrë buke 1840 euro
Ekskavator 3437 euro
Nëpunës banke 4990 euro
Inxhinier ndërtimi 4999 euro
Shofer profesionist 2567 euro
Ekonomist (tekstil biznesi) 3916 euro
Biolog 5240 euro
Kontabilist 3695 euro
Nëpunës zyre 3338 euro
Shofer autobusi 2925 euro
Agjent “call center” 2161 euro
Asistent teknik në bio-kimi 3943 euro
Kontrollor 5714 euro
Redaktor 4094 euro
Çati 3140 euro
Dispeçer i skenës/filmit/televizionit 4852 euro
Shitës në dyqane 4734 euro
Nëpunës me pakicë 2445 euro
Elektricist 3176 euro
Elektromekanik 3465 euro
Teknik elektronik për pajisje dhe sisteme 3465 euro
Recepsionist 1716 euro
Edukator 3903 euro
Menaxher eventi 3474 euro
Specialisti i komunikimit 3900 euro
Instruktor shoferi 2930 euro
Drejtues dege 4113 euro
Punime qeramike 3046 euro
Parukeri 1666 euro
Forklift shofer 2679 euro
Montues gazi dhe uji 3122 euro
Pastrues pallati 2105 euro
Grafik 3180 euro
Shumicë 3162 euro
Specialisti hotelier 2117 euro
Kujdestari 2924 euro
Nëpunëse industriale 3667 euro
Mekanik industrial 3871 euro
Informatik 5731 euro
Inxhinieri elektrik 6300 euro
Nëpunës gjyqësor 3373 euro
Arkëtar me pakicë 2212 euro
Kamarier 1823 euro
Kontabilist 5034 euro
Shef 2205 euro
Infermierja 3645 euro
Moler 2975 euro
Punonjës magazine 2279 euro
Mësues i shkollës fillore 4444 euro
Mësues i shkollës së mesme 5577 euro
Logjistik 3525 euro
Logoped 2714 euro
Piktori 2819 euro
Specialist/asistent marketingu 3678 euro
Menaxher marketingu 4799 euro
Inxhinier mekanik 6173 euro
Mason 3214 euro
Teknik mekatronik 3304 euro
Media designer i imazhit dhe zërit 2966 euro
Laborator mediko-teknik 3497 euro
Metalurg 3674 euro
Mjeku 3511 euro
Oficeri i burimeve njerëzore 3927 euro
Fizioterapist 2588 euro
Pilot mbi 6450 euro
Psikologe 4626 euro
PR menaxher 4520 euro
Zhvilluesi 4 634 euro
Avokati-asistent 2640 euro
Redaktor 4 366 euro
Stafi i pastrimit 1911 euro
Mekanik anijesh 3798 euro
Farkëtar 3053 euro
Sekretari 3 338 euro
Roje sigurie 1800 euro
Argjendar 2 416 euro
Zhvilluesi i softuerit 5195 euro
Punonjësja sociale 3987 euro
Oficeri i Sigurimeve Shoqërore 4160 euro
Shpedicion 3 275 euro
Punonjës i tatimeve 2 856 euro
Ndërtues rrugësh 3 463 euro
Administratori i sistemit 4750 euro
Hartues teknik 3 368 euro
Asistent Mjedisi 3569 euro
Shitësi 2 445 euro
Monitor trafiku 3 430 euro
Oficeri i sigurimit 4 695 euro
Zyrtar Administrativ (Shërbimi i Lartë) 4 543 euro
Vegël mekanike 3 755 euro
Kontabilist i Miratuar mbi 6 450 euro
Teknik dentar 2590 euro
Marangoz 3 189 euro, shkruan Telegrafi.

Share this Article