Skenderaj/Një tjetër sukses i Shkollës “Shaban Jashari”

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 21, 2022
Updated 2022/05/21 at 12:27 PM

Në mesin 30 projekteve të shkollave nga e regjioni Ekipi i Kodimit i shkollës sonë, arriti të jetë fitues i vendit të parë. E sot, nga 20 projektet finaliste të përzgjedhura nga 604 shkolla të Kosovës, shkolla jonë me projektin “ Mikrobiti ndihmon fëmijët me nevoja të veçanta “, u radhit në vendin e dytë në nivelin Kombëtar. Është kjo fitore e madhe për ne si shkollë por edhe për komunën tonë. Falenderoj nxënësit dhe mësimdhënësit të cilët punuan dhe kontribuan në realizimin e projketit!Urime dhe suksese për të gjithë kolektivin e shkollës sonë. Ky është vetëm fillimi!

Share this Article