Skenderaj/20 mijë euro buxhet shtesë për kabinete shkollore

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 23, 2022
Updated 2022/05/23 at 2:49 PM

Kryetari i komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka njoftuar se Komuna ka ndarë 20 mijë euro për kabinete shkollore, të cilat do të pajisjen me kushte të përshtatshme për procesin e mësimdhënies dhe mësimnxënies.

Share this Article