Skenderaj/Vizitorë nga Kolegji Mbretëror në Prekaz

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 23, 2022
Updated 2022/05/23 at 7:58 PM

Ambasada e Britanisë në Prishtinë ka njoftuar se sot, mirëpritëm ardhjen e vizitorëve nga Programi i Strategjisë Globale 🇬🇧, në Kolegjin Mbretëror të Studimeve të Mbrojtjes, të cilët po i presim për një javë studimore.Pjesëmarrësit janë zyrtarë të rangut të lartë ushtarakë dhe civilë nga e gjithë bota dhe janë këtu për të kuptuar më mirë 🇽🇰 moderne dhe kontekstin gjeopolitik të saj.Vizitën e tyre e filluam me një udhëtim në memorialin në Prekaz, ku fituan një vlerësim të ndikimit të konfliktit të kaluar dhe trashëgimisë së tij sot në Kosovë.

Share this Article