Kjo është kompania më e suksesshne në Skenderaj dhe më gjerë!

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 27, 2022
Updated 2022/05/27 at 5:01 PM

Një ndër emrat më të njohur kur flitet për kualitet në shërbime dhe produkte të materialit ndërtimor, është Rreze-Therm.
Me një traditë 40 vjeçare në treg, Rreze-Therm është ndërmarrje me përmasa të mëdha dhe lider i materialit të ndërtimit, me një depo mijëra metra katror, ku shitet me pakicë e shumicë lloje të ndryshme të elementeve të ndërtimit, duke u veçuar në treg për cilësi të produkteve.
Jo vetëm kaq, Rreze-Therm edhe në fushën e prodhimit të stiroporit, mbetet udhëheqës sa i përket këtij materiali izolues të objekteve, me ISO standarde.
Rreze-Therm në pronësi ka edhe fabrikën për prodhimin e stiroporit, fal makinave të fjalës së fundit të teknologjisë. Me teknologjinë bashkëkohore, prodhohen elemente të stiroporit me trashësi të ndryshme, në një proces të mbikëqyrur në detaje, në fund të se cilit del cilësia dhe kualiteti.
Përvec kësaj, kompania Rreze-Therm, që njihet për korrektësi nga klientelët e saj, ka edhe pikën e karburantit në të cilën kompania globale e transferit të parave Western Union, i ka besuar pikën e saj zyrtare, si shërbim të transferit dhe tërheqjes së parave.
Rreze-Therm, kudo është emri i saj! Korrektësi!

Share this Article