Zyrtare/Të mërkurën nis ndërtimi i fabrikës në Skenderaj, vlera 4 milionë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale May 31, 2022
Updated 2022/05/31 at 7:39 AM

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se të mërkurën më 1 qershor do të mbahet ceremonia e gurthemelit për ndërtimin e fabrikës së industrisë së drurit dhe prodhimeve të betonit.

“Ju ftojmë që të merrni pjesë në inaugurimin e gurthemelit të Fabrikës të për ndërtimin e shtëpive dhe produkteve parafabrikate.

Me datë: 01.06.2022

Ora: 12:00 – Pritja e mysafirëve

Ora 13:00 – Ceremonia zyrtare

Vendi: Polac, Skenderaj (magjitstralja Skenderaj-Drenas, kilometri i dytë)”, thuhet në njoftimin e shpërndarë për media.

Share this Article