Shuma e saktë e dëmshpërblimeve që morën palët në gjyqin Johnny Depp kundër Amber Heard

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 2, 2022
Updated 2022/06/02 at 6:48 AM

Johnny Depp e ka fituar gjyqin për shpifje kundër ish-bashkëshortes së tij, Amber Heard, lidhur me një artikull të publikuar nga aktorja në Washington Post në vitin 2018, ku thoshte se ka qenë viktimë e dhunës në familje, shkruan Telegrafi.

Aktori kërkoi 50 milionë dollarë dëmshpërblim në padinë e tij, derisa Heard bëri një kundërpadi duke kërkuar dëmshpërblim prej 100 milionë dollarësh.

Duke qenë pala fituese, Depp është shpërblyer me 10 milionë dollarë në formë dëmshpërblimi dhe pesë milionë dollarë të tjera si dëme ndëshkuese – gjegjësisht një total prej 15 milionë dollarësh.

Share this Article