Skenderaj/Këto janë fshatrat ku po realizohen disa nga projektet

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 6, 2022
Updated 2022/06/06 at 6:33 AM

Komuna e Skenderajt ka njoftuar për punimet që janë duke u realizuar në kuadër të projekteve kapitale, të cilat kanë për qëllim përmirësimin e kushteve të jetesës dhe ngritjes së cilësisë së shërbimeve.

“Në Rezallë, Likoc, Radishevë, Runik, Vajnik, në qytet e në lokalitete të tjera, puna po vazhdon për të realizuar projektet e investimeve kapitale në rrugë ndërtim të rrjetit të kanalizimit, ujësjellës me kyçjet individuale në sistem, dhe projekte të tjera”, thuhet në njoftimin e kësaj komune.

Share this Article