Zhduket një person, policia në kërkim

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 6, 2022
Updated 2022/06/06 at 9:47 AM

Policia njofton përmes raportit se në Shtime një person e ka lajmëruar një burrë i cili ka thënë se viktima është larguar nga shtëpia dhe se nuk dihet vendndodhja e tij. Sipas raportit të policisë ekipet e hetimit janë duke u marrë me rastin në fjalë.

Share this Article