Skenderaj/Shkolla në Leçinë kremton ditën e themelimit

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 9, 2022
Updated 2022/06/09 at 12:35 PM

Shkolla në Leçinë ka mbajtur sot një program artistik me rastin e ditës së themelimit, si dhe është përkujtuar rënia e dëshmorit Faik Dragaj, emrin e të cilit e mban me krenari kjo shkollë.

Në këtë aktivitet kanë marrë pjesë edhe udhëheqësit e komunës së Skenderajt, në krye me kryetarin Fadil Nura, nënkryetarin Sami Lushtaku, drejtorët, shoqatat e familjeve të dëshmorëve, dhe qytetarë të shumtë.

Share this Article