Skenderaj/Në këtë fshat ka nisur asfaltimi i rrugëve

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 15, 2022
Updated 2022/06/15 at 7:06 AM

Në bashkësinë lokale të Qirezit në komunën e Skenderajt ka nisur të realizohet projekti infrastrukturor kapital që parasheh rregullimin e rrugëve në lagje.

Sipas Drejtorisë së Urbanizmit dhe Mbrojtjes së Ambientit, punimet kanë nisur që dy ditë, dhe gjatë kohës së implementimit të projektit, do të asfaltohen rrugët lokale në fshat.

Share this Article