Skenderaj/Rruga në këtë lagje të qytetit shtrohet me kubëza betoni

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 15, 2022
Updated 2022/06/15 at 8:31 AM

Në lagjen 5 të qytetit të Skenderajt ka nisur të realizohet projekti rrugor.

Aty ka nisur të shtrohen kubëza betoni, ka njoftuar Drejtoria e Urbanizmit dhe Mbrojtjes së Ambientit. Sipas kësaj të fundit, realizimi i projektit në fjalë, është premtim i kryetarit të kësaj komune, Fadil Nura, që u kishte dhënë fjalën banorëve gjatë fushatës parazgjedhore, se më të nis punën në udhëheqje të komunës, do të zgjidhjet çështja e rrugës.

Share this Article