Skenderaj/12 projekte të reja në 6 muaj

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 16, 2022
Updated 2022/06/16 at 9:05 PM

Komuna e Skenderajt, nëpërmjet një njoftimi në facebook, ka bërë të ditur disa nga projektet e reja kapitale që kanë nis në 6 muajt e parë të këtij viti.

Sipas fotografisë me shënimet rreth projekteve, janë gjithsej 12 projekte të cilat po realizohen në fshatra të ndryshme dhe në qytet.

Projektet kanë të bëjnë me ndërtim rrugësh, kanalizime, ujësjellës, meremetim të objekteve vitale publike, etj.

Share this Article