Skenderaj/Hapi i parë i realizimit të projekteve milionëshe

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale June 23, 2022
Updated 2022/06/23 at 7:29 PM

Komuna e Skenderajt ka njoftuar për kalendarin e diskutimeve me publikun lidhur me ndërtimin e subqendrave, një nga premtimet e kryetarit Fadil Nura.

“Të dashur bashkëqytetarë,

Vendimmarrja e përbashkët është një prej parimeve bazë të demokracisë e cila i bënë qytetarë pjesëmarrës në krijimin e politikave publike. Komuna e Skenderajt organizon diskutim publik lidhur me projektet e subqendrave urbane, të cilat pritet të fillojnë së shpejti. Duke marrë pjesë në këto diskutime, ju keni mundësi që të jepni idetë dhe sugjerimet e juaja, të cilat do të përfshihen në projektet përfundimtare.

Orarin e takimeve e gjeni të bashkangjitur.

Mirupafshim!”.

Share this Article