Skenderaj/Gjest human nga kryetari Nura dhe nënkryetari Lushtaku

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale July 1, 2022
Updated 2022/07/01 at 10:45 AM

Një vizitë pa paralajmërim e kryetarit të komunës së Skenderajt Fadil Nura dhe nënkryetari Sami Lushtaku, te një familje në Rakinicë që jeton në kushte të vështira ekonomike, ka rezultuar me gëzim për familjen në fjalë.
Pasi kanë parë gjendjen dhe kushtet e kësaj familjeje, dy zyrtarët e lartë kanë ndërmarrë personalisht veprime të duhura, duke u blerë orenditë e nevojshme shtëpiake, duke përshirë shtrëtërit,dollape, tepihë e gjëra të tjera të enterierit të brendshëm.

Share this Article