Skenderaj/Fadil Nura në Hagë

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale July 4, 2022
Updated 2022/07/04 at 10:51 AM

Kryetari i komunës së Skenderajt, Fadil Nura, i ka vizituar ish-presidentin Thaçi, Veselin dhe të tjerë në Hagë.

“Nga vizita te ish-presidenti Hashim Thaçi, ish-kryeparlamentari Kadri Veseli dhe shokët tjerë të luftës, si heronj të gjallë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në Hagë, për të qenë afër dhe për të parë moralin e tyre të lartë me një shëndet të mirë, duke besuar shumë se e drejta është në anën e tyre dhe luftës sonë çlirimtare”, ka shkruar Nura në profilin e tij në facebook.

Share this Article