LINDI HOME/Vende të lira pune (31)

Aktuale Lajme
Aktuale Lajme February 21, 2023
Updated 2023/02/21 at 8:10 AM

LINDI HOME tani nje mundësi e re për qytetarët e Skënderajt dhe rethinës, për shitjen
me shumicë dhe pakicë të materialeve të ndërtimit, pjesëve elektronike dhe të ngrohjes,
pajisieve dhe materialeve sanitare dhe shtëpiake.

Për këtë qëllim,kompania ka hapur konkurs për 31 vende te lira pune, si më poshtë:
Menaxher i Përgjithshëm (1 vend i lirë pune).
Drejtor teknik (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori per Ujësjellës dhe kanalizim & ngrohje, ventilim dhe sanitari (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Vegla pune dhe kopsht (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Materiale meremetimi dhe ndërtimi (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori per Materiale meremetimi dhe ndërtimi (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Elektrikë, teknik të bardhë dhe Pajisje shtëpiake (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Materiale Shtëpiake, Perde dhe Tepiha (1 vend i lirë pune);
Kalkulant/e (1 vend i lirë pune);
Arkatar/e (3 vende te lira pune);
Sektorist/e – Shitës/e në sektor (12 vende të lira pune);
Shankist/e (2 vende të lira pune):
Kamarier/e (2 vende të lira pune);
Monitorim Sigurie/Mbikëqyrës i kamerave (2 vende të lira pune);
Mbikëqyrës / Mirëmbajtës Oborri (1 vend i lirë pune);
Të gjithë kandidatët të cilët i përmbushin kushtet, dhe besojnë se janë kompetent për
kryerjen e këtyre punëve kërkohen që të aplikojnë.

* Dërgoni CV dhe dokumentet e juaja në info: lindihome2023@gmail.com
*Informatat e juaja do të ruhen me konfidencialitet te plotë.
*Vetëm kandidatët potencial do të ftohen në intervistë.
* Konkursi do jetë i hapur nga data 20.02.2023, deri më 10.03. 2023.

Share this Article