Policia e Kosovës dhuron gjak

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale February 22, 2024
Updated 2024/02/22 at 7:33 AM

Zyrtarët policorë, përveç angazhimeve në zbatim të autorizimeve ligjore dhe në ofrimin e sigurisë, në vazhdimësi kanë dëshmuar gatishmëri e solidaritet në shërbim të qytetarëve.

saje të kësaj gatishmërie edhe sot ka vijuar tradita humane e dhurimit vullnetar të gjakut, ku mbi 40 pjesëtarë policorë në kuadër të Drejtorisë Rajonale në Mitrovicë, i janë përgjigjur aksionit vullnetar për dhurimin e gjakut.

Dhurimi vullnetar i gjakut, u realizua në bashkëpunim dhe në mbështetje të Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut.

Share this Article