Komuna e Skenderajt shpall edhe një thirrje tjetër për mbështetje financiare

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale March 14, 2024
Updated 2024/03/14 at 8:42 AM

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik, Ndërmarrësi, Inovacion dhe Turizëm e komunës së Skenderajt, ka hapur thirrjen për aplikim për bizneset dhe start-up’e.

Në ftesën për aplikim është publikuar edhe afati brenda të cilit bizneset mund të aplikojnë me idetë e tyre në kuadër të kësaj thirrjeje.

Linku për aplikim:

https://kk.rks-gov.net/skenderaj/category/konkursey-njoftimet/
Share this Article