Ndihmohen familjet me vështirësi ekonomike

Lajme Aktuale
Lajme Aktuale March 14, 2024
Updated 2024/03/14 at 9:38 AM

Stafi i Islamic Relief Kosova tashmë ka filluar shpërndarjet e pakove ushqimore për t’u dalë në ndihmë familjeve me fëmijë jetimë dhe atyre në kushte të vështira jetësore.

Deri më tash kemi shpërndarë pako në Prizren, Pejë, Vushtrri, Mitrovicë, Drenas e Skenderaj, por edhe 1900 familje të tjera presin t’ua mbushim sofrat për iftar dhe syfyr.

Share this Article