Aktuale Lajme

5 Articles

Sërish dështon Hysni Mehani

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka hedhur poshtë kallëzimin penal të

Aktuale Lajme Aktuale Lajme March 10, 2023

LINDI HOME/Vende të lira pune (31)

LINDI HOME tani nje mundësi e re për qytetarët e Skënderajt dhe

Aktuale Lajme Aktuale Lajme February 21, 2023

Komandant Jetullah Geci feston ditëlindjen e Kosovës dhe të veten

Njeriu më unifikues i UÇK-së në Zonën Operative të Drenicës, Jetullah Geci

Aktuale Lajme Aktuale Lajme February 17, 2023

Hysni Mehani i pafat, prap nuk arrinë ta kaloj pragun!

Drejtoria Komunale e Arsimit në Skenderaj ka publikuar rezultatet e testit me

Aktuale Lajme Aktuale Lajme February 11, 2023

Komuna e Skenderajt hap konkurs për punëtor teknik (3)

Bazuar në nenin 8 të Ligjit të Punës Nr.03/L-212, neni 62 të

Aktuale Lajme Aktuale Lajme February 11, 2023