Lajme

Latest Lajme News

Drita ndriçon në Skenderaj!

KV Skenderaj ka humbur përballë Dritës së Gjilanit me sete 3 me

Lajme Aktuale Lajme Aktuale February 26, 2024

Numër i madh i shqiptarëve nga Kosova që jetojnë në Zvicër

Si shtetas të Kosovës më 31 dhjetor 2023 figurojnë 116.804 banorë. Me

Lajme Aktuale Lajme Aktuale February 23, 2024

Osmani pret në takim Hovenierin, temë diskutimi çështja e dinarit

Presidentja Vjosa Osmani ka pritur sot në takim të rregullt ambasadorin e

Lajme Aktuale Lajme Aktuale February 22, 2024

Njoftim nga Komuna e Skenderajt

Ftohen të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në pritjen e

Lajme Aktuale Lajme Aktuale October 18, 2023

Projekti më i madh rrugor lëviz ngadalë

Tri pikat kontestuese të pronës private në vijën e aksit rrugor Komaran

Lajme Aktuale Lajme Aktuale March 24, 2023

Nuk e la në diskotekë, e sulmon me kallash

Në orët e mëngjesit të sotëm, ka ndodhur një tentim vrasje te

Aktuale Aktuale May 29, 2022

Pastrohen hapësirat përreth xhamive në Skenderaj

Për nderë të muajit të shenjtë Ramaz dhe festës së Filtër Bajramit,

taulant taulant May 1, 2022

Pagesat për shujtat/Ja kur pritet të bëhen pagesat

Punëtorët e sektorit të arsimit në komunën e Skenderajt kishin pritje të

taulant taulant May 1, 2022