Reading List

you'll find all saved articles here.

You haven't saved anything yet.

Start saving your interested articles by clicking the icon and you'll find them all here.

Your Categories

Follow categories that you're interested in

Aktuale

465 Articles

Kosovë

50 Articles

Sport

41 Articles

Kulturë

24 Articles
Recommended for You

Nora Istrefi komentohet për ndryshimin e theksuar në dukje mes realitetit dhe Instagramit

Këngëtarja e njohur shqiptare, Nora Istrefi, publikoi së fundmi bashkëpunimin e saj

Lajme Aktuale Lajme Aktuale May 1, 2022

Pastrohen hapësirat përreth xhamive në Skenderaj

Për nderë të muajit të shenjtë Ramaz dhe festës së Filtër Bajramit,

taulant taulant May 1, 2022

Pagesat për shujtat/Ja kur pritet të bëhen pagesat

Punëtorët e sektorit të arsimit në komunën e Skenderajt kishin pritje të

taulant taulant May 1, 2022

Kryetari Hamza uron besimtarët!

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, në përfundim të muajit të

Lajme Aktuale Lajme Aktuale May 1, 2022

Skenderaj/Skandal në Shtëpinë e Pleqve, abuzime me detyrën zyrtare

Shtëpia e Personave të Moshuar dhe pa Përkujdesje Familjare “Zaim Bajrami” në

Lajme Aktuale Lajme Aktuale May 6, 2022

Vdiq ish-presidenti!

Ka vdekur në moshën 56 vjeçare, ish-Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani. Për

Lajme Aktuale Lajme Aktuale May 28, 2022

Skenderaj/Shumë kërkesa për hapje të bunarëve

Shumë aplikacione janë paraqitur nga qytetarët e komunës së Skenderajt për hapje

Lajme Aktuale Lajme Aktuale May 17, 2022

Skenderaj/Komuna publikon listën e përfituesve për hapje të bunarëve

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se janë nënshkruar kontratat me 63 përfituesit

Lajme Aktuale Lajme Aktuale July 18, 2022

Skenderaj/52 fshatra ka komuna? Gabim!

Sa herë që është diskutuar për numrin e fshatrave të komunës së

Lajme Aktuale Lajme Aktuale May 18, 2022